У двох громадах Хустського району запрацювали нові поліцейські станції

16 Серпня 2023, 14:02
У двох громадах Хустського району запрацювали нові поліцейські станції 329
У двох громадах Хустського району запрацювали нові поліцейські станції

Реалізація проєкту «Поліцейський офіцер громади» триває: на Закарпатті запрацювали ще дві поліцейські станції.

У двох громадах Хустського району запрацювали нові поліцейські станції. Цього разу мова йде про Білківську та Керецьківську територіальні громади. Про це інформує Поліція Закарпатської області.

У них щоденно нестимуть службу поліцейські офіцери, які вже пройшли спеціальне навчання. 

Шість населених пунктів та понад 20 тисяч населення Білківської громади обслуговуватиме майор поліції Віта Горзов; в Керецьківській громаді, яка об’єднує чотири населені пункти та понад 15 тисяч людей, нестиме службу Владислав Дудла.

Поліцейські станції офіційно відкрили начальник Головного управління Національної поліції в Закарпатській області генерал поліції третього рангу Ярослав Колесник та голови територіальних громад Василь Зейкан і Михайло Мушка.

Правоохоронцям вручили ключі від оновлених службових приміщень та автомобілів. Вони забезпечені всім необхідним для ефективного та якісного надання громадянам поліцейських послуг.

Ярослав Колесник відзначив, що вже 42 такі станції успішно функціонують на території Закарпатської області у рамках проєкту «Поліцейський офіцер громади». Нові офіцери проживатимуть на території обслуговування та постійно контактуватимуть із місцевими, сприятимуть розв'язанню проблем та потреб жителів. 

За словами керівника поліції Закарпаття, проєкт «Поліцейський офіцер громади» успішно реалізований на території 28 громад і показує позитивні результати.

Довідково: поліцейські станції розташовані за адресою села Білки, вулиця Центральна, 26; села Керецьки, вулиця Головна, 55.

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024
26.04.2024