Молоді таланти відтворили відтворили традиційні «Колочавські вечорниці»

20 Листопада 2023, 14:09
«Колочавські вечорниці» 431
«Колочавські вечорниці»

Працівники та вихованці Центру культурних послуг Колочавської сільської ради своїми виступами вкотре показали, що пам'ять колочавців про їхню культурну спадщину живе і передається наступним поколінням. 

Молоді таланти в амфітеатрі відтворили традиційні «Колочавські вечорниці». Виступ був присвячений Дню культури та майстрів народного мистецтва. Про це йдеться в повідомленні громади.

 Народні пісні, коломийки, танці, жарти, відтворені сценки із сімейного життя та дозвілля молоді – всім цим змогли насолодитися глядачі  в Культурно-мистецькому центрі. Юні вихованці Центру культурних послуг талановито зіграли свої ролі, показали весь колорит традиційних колочавських вечорниць і внесли в нього трохи сучасних елементів.  Вистава пройшла з великим успіхом і зарядила всіх присутніх хорошим настроєм в кінці важкого робочого  тижня. 

«Ви, працівники культури, завжди даруєте людям радість і позитивні емоції.  Тому  ми сьогодні прийшли на ваше свято з найкращими побажаннями вашій творчості та креативності. Ваша праця робить наше життя барвистішим та насиченим. Нехай кожен ваш виступ стає витоком натхнення для інших. Висловлюю вам  щиру подяку за вашу працю», – привітав працівників культури громади сільський голова Василь Худинець .  

Він також вручив подяки за творчий креатив та за великий внесок у культурний світ Колочавської громади Центру культурних послуг (керівник Володимир Маркович) та працівниці центру, бандуристці та викладачці вокалу Єлизаветі Онопрійча. 

 

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024
26.04.2024