«Фантазія фест»: у Хусті стартував п’ятиденний фестиваль дитячих театрів

29 Березня 2024, 12:21
«Фантазія фест»: у Хусті стартував п’ятиденний фестиваль дитячих театрів 217
«Фантазія фест»: у Хусті стартував п’ятиденний фестиваль дитячих театрів

25 театральних колективів із різних міст України, понад 30 унікальних вистав – у Хусті стартував п’ятиденний театральний фестиваль «Фантазія фест» приурочений до міжнародного дня театру. 

Про це пише М-студіо.

Фестиваль – це місце зустрічі незламних театрів, де грають діти з усієї України. Театрів, які працюють під час війни.  Мета фестивалю – подарувати щастя тим, хто репетирує в бомбосховищах і онлайн, грає вистави після відбою і не здається. Учасники фестивалю мають різну вікову категорію, але всі вони надзвичайно талановиті, цікаві та цілеспрямовані. Кожне дійство, що відбувається на сцені, вражає підготовкою, режисурою, енергетикою. Театральні навички учасників оцінюватимуть професійна команда журі, до якого увійшли представники кращих мистецьких вузів України та кастинг – директори українських кінокомпаній. 

Також на юних артистів чекають майстер-класи і творчі лабораторії з провідними акторами й режисерами України. Учасники сподіваються, що фестиваль допоможе їм згуртуватися та отримати цінний досвід. Всеукраїнський театральний фестиваль триватиме до 31 березня, вхід вільний. Тож, всі охочі зможуть насолодитися мистецтвом та допомогти нашим захисникам. Адже фестиваль має благодійну мету, кожен зможе задонатити, а всі виручені кошти будуть направлені на купівлі протезів для військовослужбовців.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024